05 דצמבר, 2016

פילה עוף ים תיכוני



פילה עוף עם מרכיב סודי, ורמוט לבן מתוצרת מרטיני. בזמן האחרון כל המנות משודרגות עם המרכיב הסודי, וורמוט, אדום או לבן בהתאם למנה.

פילה עוף
שמן זית
מלח תבלינים (herbamare)
אורגנו מיובש
מערבבים יחד בקערה. מחממים מחבת כבדה ורחבה עם עוד רצת שמן זית. מטגהים העוף היטב מכל הכיוונים. כדאי בכמה פעמים. מחזירים הפילה למחבת ומוסיפים:
עוד קצת שמן זית אם חסר
עגבניות שרי תמר חצויות
עגבניות שרי מיובשות
זיתי קלמטה מגולענים
צלפים במלח
מטגנים מעט ומוסיפים ורמוט לבן.
מצמצים הנוזלים, מעבירים לכלי חסין חום ומכניסים לכמה דק לתנור במצב גריל.
מגישים עם ניצני בריאות (עלי מיקרו) של סלרי, שילוב מדהים. 

אין תגובות: