15 יוני, 2016

לזניה חצילים קאצ׳ה אה פפה או פטריות


בתמונה שאריות ארוחת חג השבועות: לזניה חצילים קצ׳ה אה פפה (Cacio e Pepe = גבינה ופלפל) ורביולי קצ׳ה אה פפה ברוטב מרווה וחמאה. 
הגרסה המקומית שלנו לגבינה ופלפל עברה מפקורינו לקשקבל יווני.

רביולי קאצ׳ה אה פפה
ריקוטה פרסקה, קשקבל יווני מגורד, פלפל גרוס בינוני עוגית אמרטי מגורדת.

לזניה חצילים קאצ׳ה אה פפה
חצילים שרופים, ריקוטה, קשקבל יווני מגורד, פלפל, מלח ושמנת 38%.
עלי פסטה טריים קנויים או מוכנים. 
מכסים את תחתית התבנית בשמנת. מניחים עלה לזניה. מניחים חצי מהמלית, מכסים בעלה לזניה. מניחים את יתרת המלית ומכסים בעלה לזניה נוסף. מכסים בשמנת וקשקבל מגורד.
אופים ב180 מע׳ כחצי שעה עד שמשחים. טעים יותר בחימום נוסף.

לזניה פטריות
מחליפים את החצילים בפטריות מוקפצות עם אורגנו ומעט שמנת.





אין תגובות: