30 אפריל, 2016

גרנולה הגרסה החדשה





ה״גרנולה״ 
1 ק״ג שבולת שועל (הגסה. לא עדינה ולא להכנה מהירה)
150 גרם סובין שיבולת שועל
40 גרם גרעיני דלעת טבעי, קלופים
50 גרם שקדים מולבנים, פרוסים
30 גרם גרעיני חמניה טבעי, קלופים
40 גרם אגוז ברזיל טבעי, קצוץ גס
40 גרם אגוז מקדמיה טבעי, קצוץ גס
40 גרם פיסטוק טבעי, קלוף, קצוץ גס
1/2 כוס סוכר חום
1 כפית מלח
1/2 כוס (קצת פחות) שמן זרעי ענבים
1/4 כוס מייפל
1/4 כוס סילאן
מחממים תנור לכ140 מע׳. מערבביםאת כל המרכיבים היבשים, מוסיפים השמן, המייפל והסילאן.
מפזרים על פני תבנית גדולה או שתיים מכוסה בנייר אפיה.
אופים כשעה ורבע. כל חצי שעה מערבבים ומאווררים.







אין תגובות: