19 ינואר, 2016

רביולי ענק



רביולי ענק במילוי גבינה ברוטב פסטו פיסטוק

לבצק
200 גרם קמח דורום
200 גרם קמח רגיל
4 ביצים
רידוד לרמה 6

למילוי
ריקוטה פרסקה
עוגיות אמרטי מגורדות
פרמז׳ן
מלח
פלפל
מעל המילוי מניחים קרעי מוצרלה טריה

לרוטב
3 צרורות עלי בזיליקום
2 כוסות עלי בזיליקום
1/2 כוס פיסטוק קלוי
1/4 כוס אגוזי מקדמיה
1/2 כוס פרמזן
שן שום
כ1/2 כוס שמן זית
כ1/4 כוס מיץ לימון
מלח
טוחנים הזיליקום במעבד מזון, מוסיפים פיסטוקים ומקדמיה, שן שום ופרמזן. מוסיפים השמן והלימון לאט תוך כדי עיבוד. מתבלים במלח לפי הצורך.




רביולי ענק במילוי תרד וריקוטה ברוטב חמאה ומרווה

לבצק
200 גרם קמח דורום
200 גרם קמח רגיל
4 ביצים
רידוד לרמה 6

למילוי
ריקוטה פרסקה
תרד מאודה או עלי תרד קפוא של סנפרוסט - מופשרים
אגוז מוסקט
עוגית אמרטי מגורדת
קמח שקדים
פרמז׳ן
מלח
פלפל
(את שאריות המילוי אפשר לערבב עם מעט מלח וליצור כופתאות. לבשל במים עד שצפות ולאכול עם רוטב עגבניות)

לרוטב
80 גרם חמאה
עלי מרווה קרועים ביד
מלח
מים
ממיסים חמאה עם עלי מרווה ומעט מלח, מוסיפים מים. מבשלים ברתיחה קלה עד שמצטמצם.


תגובה 1:

שירי אמר/ה...

וואו איזה כיף שחזרת ותתחדשי על העיצוב:)