01 אוגוסט, 2013

חרדל בירה

בא לי גם להכין חרדל. זה לא כל כך מסובך והריח חזק ומעורר רצון עז לנקניקיה אמיתית, איכותית, שמנמנה ומתפצחת. כזו כמו שאכל ה"איש הקטן" של אריך קסטנר למשל. לא תזיק גם איזו פרוסה של לחם שיפון חמצמץ וטרי ואיזה קורנישון קטן בצד.
קל, פשוט ומשתלם.



חרדל בירה
כ500 מ"ל, המתכון מכאן
80 גרם גרגרי חרדל צהוב
80 גרם גרגרי חרדל שחור
250 גרם בירה
1/2 כף מלח
מעט גרגרי פלפל צ'ילי
80 גרם חומץ איכותי
3 כפות דבש נוזלי
1 כפית אגוז מוסקט
משרים את גרגרי החרדל בבירה כ8 - 12 שע'. מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים היטב. זה לוקח קצת זמן. טועמים ומתקנים תיבול. הקירור מחזק את הטעמים.

אין תגובות: