11 ינואר, 2013

ריבולטה, הגרסה המוקמית

ריבולטה, הגירסה המקומית של מה שיש בבית פחות או יותר
דלעת
גזר
עגבניה
קולורבי
זוקיני
תפוחי אדמה
עלי סלרי
2 - 3 כפות רוטב עגבניות
1/3 כוס גריסים
מלח
אורגנו
עלי דפנה
פלפל אנגלי
לחתוך את הירקות לחתיכות גדולות. לקלות מעט את הירקות בשמן זית. לכסות במים או בציר ולבשל עד שטעים :)
להעביר לסיר אחר את הכמות אותה רוצים לאכול בארוחה ולהוסיף כ2 פרוסות לחם לסועד. להפתר מרוב הקרום של הלחם. לבשל עוד כמה דקות עד שיתקבל מרק / נזיד סמיך. להגיש עם מעט שמן זית ורוזמרין.

תגובה 1:

אנונימי אמר/ה...

כדי להסמיך את המרק אני מוסיפה במקום הלחם פתיתי שבולת שועל (לא אינסטנט) או חופן כוסמת/דוחן/אורז מלא
זה מזין וכשמתבשל מתאחד היטב עם יתר הרכיבים