07 אוגוסט, 2011

חזרה לשגרה?

חזרה לשגרה חדשה, אם יש כזה דבר... לאט לאט ובלי הרבה מילים, לפחות נכון לעכשיו. מחליפה את המוזלי בגרנולה... בשבילינו זה שינוי דרמטי;-)

גרנולה
3 כוסות שיבולת שועל (לא העדינה)
1 כוס סובין שבולת שועל
1/2 כוס נבט חיטה
1/2 כוס אגוזי ברזיל קצוצים גס
1/3 כוס גרעיני חמניה
1/4 כוס גרעיני דלעת
1/2 כוס אגוזי מקדמיה קצוצים גס
1/2 כוס פרוסות שקדים מולבנים
1/2 כוס שבבי קוקוס
1/4 כוס סוכר קנים
1/2 כפית מלח
1/4 כוס שמן קנולה אורגני בכבישה קרה
1/4 כוס סירופ מייפל

לאחר האפייה:
חופן חמוציות מיובשות
חופן אוכמניות מיובשות
חופן תמרהינדי מיובש, קצוץ גס

מחממים תנור ל130 מעלות. מערבבים את כל החומרים יחד, למעט הפירות המיובשים. משטחים על תבנית מכוסה בנייר אפיה. אם התבנית לא גדולה, מוטב לפזר על שתיים. אופים במשך 1/4 1 שעה כשכל 15 דק' מערבבים והופכים.
כשמוכן מוסיפים פירות מיובשים, מצננים לגמרי ואז אורזים.

Print Page - להדפסת פוסט זה בלבד, יש להכנס לפוסט לפני ההדפסה

תגובה 1:

שירי אמר/ה...

איזה יופי!
ההמתנה השתלמה:)
במיוחד שיש לי סירופ מייפל אמיתי שמחכה למטרה ראויה.

תודה!